Recept
« Terug naar recepten
Kalfshaas op truffel vanille-risotto
PT60M
Kalfshaas op truffel vanille-risotto
Een heerlijk kalfshaas op truffel vanille-risotto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
restaurant 't Diekhuus.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfshaas op truffel vanille-risotto te bereiden
Kook de risotto met truffel en vanille en breng op smaak met peper en zout.
Bak het vlees tot de gewenste gaarheid en bereid de groente.
Het gerecht wordt begeleid door jus van kalfsschenkel en kan worden gegarneerd met de afgewerkte vanille en truffel.
Bak het vlees tot de gewenste gaarheid en bereid de groente.
Het gerecht wordt begeleid door jus van kalfsschenkel en kan worden gegarneerd met de afgewerkte vanille en truffel.
jeanine krouwel zegt: