KookJij

Kalfsvlees gestoofd in witte wijn en salie

Een heerlijk kalfsvlees gestoofd in witte wijn en salie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsvlees gestoofd in witte wijn en salie te bereiden

Verwarm de oven voor op 180˚C. Bestrooi de kalfslapjes met zout en peper en wentel ze door de bloem.
Bereiden:
Verwarm de olie en bak het vlees om en om aan. Schep de lapjes over in de ovenschaal. Fruit in de pan de ui, knoflook, sinaasappelrasp en salie op een lage stand. Blus af met de pinot blanc en de vleesfond. Giet dit over het vlees en zet de schaal afgedekt in de oven. Laat het vlees in circa 30 minuten gaar stoven. Kruis de tomaatjes in, be­strooi ze met zout en peper, besprenkel ze met olijfolie en zet ze de laatste 15 minuten erbij in de oven.
Tip:
Serveersuggestie:
Lekker met pasta of gekookte nieuwe aard­appelen.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst