KookJij

Kalkoenreepjes in Italiaanse tomatensaus

Een heerlijk kalkoenreepjes in italiaanse tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenreepjes in Italiaanse tomatensaus te bereiden

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uien met de knoflook 3 min. op een halfhoog vuur.
Bak de kalkoen 3 min. op een hoog vuur mee.
Schep de tomaten erdoor en bak ze 5 min. mee.
Voeg de tijm, de rozemarijn, de wijn en peper en zout naar smaak toe en laat alles op een laag vuur 20 min. zachtjes pruttelen.
Schep de basilicum erdoor. Lekker met pasta en een gemengde groene salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Kip uit Eindhoven

Kip uit Eindhoven zegt:
Dit lijkt me heerlijk en zeker het proberen waard, maar is 20 minuten niet wat lang, wordt de kalkoen niet erg droog? (Ik weet dat langer sudderen lekkerder is voor de kruidensmaak, maar het vlees zou ik er dan even uitlaten)
Janita

Janita zegt:
jammie!!