KookJij

Kalkoenspaghetti

Een heerlijk kalkoenspaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenspaghetti te bereiden

  1. Bereid de spaghetti ‘al dente’ zoals op de verpakking staat aangegeven. Spoel de kalkoenfilet,dep  droog en snijd 'm in reepjes. Pel de knoflookteentjes en pers ze. Maak de paprika en chili schoon, halveer ze. Snijd de paprika in grove blokjes en de chili in fijne blokjes. Spoel de sojascheuten. Verhit olie in een grote pan, voeg de kalkoenborst toe, braad deze aan en neem het vlees uit de pan.
  2. Laat de knoflook, erwten en paprikablokjes in het resterende vet stoven en roer af en toe Gaar 5 - 8 minuten Voeg de kalkoenfilet, sojascheuten, chili en spaghetti toe en laat even doorwarmen. Spoel de peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak ze grof. Breng de spaghetti met sojasaus, peper, tijm en oregano op smaak en serveer gegarneerd met peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Weer een heerlijk variant van mijn favoriet!