Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenspaghetti
PT40M
Kalkoenspaghetti
Een heerlijk kalkoenspaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenspaghetti te bereiden
- Bereid de spaghetti ‘al dente’ zoals op de verpakking staat aangegeven. Spoel de kalkoenfilet,dep droog en snijd 'm in reepjes. Pel de knoflookteentjes en pers ze. Maak de paprika en chili schoon, halveer ze. Snijd de paprika in grove blokjes en de chili in fijne blokjes. Spoel de sojascheuten. Verhit olie in een grote pan, voeg de kalkoenborst toe, braad deze aan en neem het vlees uit de pan.
- Laat de knoflook, erwten en paprikablokjes in het resterende vet stoven en roer af en toe Gaar 5 - 8 minuten Voeg de kalkoenfilet, sojascheuten, chili en spaghetti toe en laat even doorwarmen. Spoel de peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak ze grof. Breng de spaghetti met sojasaus, peper, tijm en oregano op smaak en serveer gegarneerd met peterselie.
Anna Koudys zegt: