Ik kreeg dit idee omdat ik zoveel restjes had in de koelkast.
De karbonades gaan ook smaken naar de rode wijnsaus tijdens het kookproces.
Recept
« Terug naar recepten
Karbonade met Rode Wijnsaus a la Hans (Turbowave)
PT60M
Karbonade met Rode Wijnsaus a la Hans (Turbowave)
Een heerlijk karbonade met rode wijnsaus a la hans (turbowave) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Karbonade met Rode Wijnsaus a la Hans (Turbowave) te bereiden
Verwarm de wijn, de reuzel in de turbowave, bij 125 graden.
Voeg restjes groente toe, zoals ui, witlof, spruitjes, prei, tomaat.
Voeg de appel en de sinaasappel toe, en een stuk schil.
Voeg de suiker, knoflookpoeder toe en de aardappel.
Laat alles een uurtje koken.
Plaats na 40 min het rooster in de turbowave
en bak de karbonades 20 min mee.
Ze mogen niet met de saus in aanraking komen.
Draai na 10 min om en besprenkel met ruim tomatenketchup.
Verwijder na 20 min de karbonades, die lekker sappig zijn.
Dien op met de saus van rode wijn, gegaarde groentes en fruit.
Voeg restjes groente toe, zoals ui, witlof, spruitjes, prei, tomaat.
Voeg de appel en de sinaasappel toe, en een stuk schil.
Voeg de suiker, knoflookpoeder toe en de aardappel.
Laat alles een uurtje koken.
Plaats na 40 min het rooster in de turbowave
en bak de karbonades 20 min mee.
Ze mogen niet met de saus in aanraking komen.
Draai na 10 min om en besprenkel met ruim tomatenketchup.
Verwijder na 20 min de karbonades, die lekker sappig zijn.
Dien op met de saus van rode wijn, gegaarde groentes en fruit.
hns zegt: