Recept
« Terug naar recepten
Kerstkransjes met geitenkaas en peer
PT40M
Kerstkransjes met geitenkaas en peer
Een heerlijk kerstkransjes met geitenkaas en peer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kerstkransjes met geitenkaas en peer te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd elk plakje deeg in de vorm van een krans. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze met amandelstukjes en zeezout. Bak ze in 20 minuten gaar en goudbruin. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd hem in blokjes. Hak de kruiden (houd een paar mooie takjes achter voor garnering). Snijd de kransjes open en beleg ze met stukjes peer en kaas bestrooid met de kruiden. Bestrooi heel lichtjes met poedersuiker en garneer met een kruidentakje. Bind eventueel een strikje eromheen.