KookJij

Keshi yena

Een heerlijk keshi yena recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Antiliaanse keuken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Keshi yena te bereiden

Fruit in de boter ui, tomaat, paprika rundergehakt, nootmuskaat, knoflookpoeder, komijn, worcestershiresaus. Voeg de kappertjes, olijven en rozijnen toe. De eieren worden goed geklutst en met het vleesmengsel vermengd. Breng op smaak met zout en peper.
Doe dit in een ovenschaal en overdek het met geraspte belegen kaas.
Even in de oven op 190 graden tot de kaas gesmolten is. en serveren met rijst en een lekkere frisse salade.
Eventueel kun je dit ook van kip maken. Dan eerst de kip koken en uit elkaar trekken en dan op dezelfde manier verwerken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst