Recept
« Terug naar recepten
Keshi yena
PT40M
Keshi yena
Een heerlijk keshi yena recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Antiliaanse keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Keshi yena te bereiden
Fruit in de boter ui, tomaat, paprika rundergehakt, nootmuskaat, knoflookpoeder, komijn, worcestershiresaus. Voeg de kappertjes, olijven en rozijnen toe. De eieren worden goed geklutst en met het vleesmengsel vermengd. Breng op smaak met zout en peper.
Doe dit in een ovenschaal en overdek het met geraspte belegen kaas.
Even in de oven op 190 graden tot de kaas gesmolten is. en serveren met rijst en een lekkere frisse salade.
Eventueel kun je dit ook van kip maken. Dan eerst de kip koken en uit elkaar trekken en dan op dezelfde manier verwerken.
Doe dit in een ovenschaal en overdek het met geraspte belegen kaas.
Even in de oven op 190 graden tot de kaas gesmolten is. en serveren met rijst en een lekkere frisse salade.
Eventueel kun je dit ook van kip maken. Dan eerst de kip koken en uit elkaar trekken en dan op dezelfde manier verwerken.