Recept
« Terug naar recepten
Kip in kruidensaus
PT30M
Kip in kruidensaus
Een heerlijk kip in kruidensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip in kruidensaus te bereiden
Kook de pasta zie verpakking). Snij de kippenfilet in smalle reepjes en wentel deze door de bloem. Verhit de boter en roerbak het vlees tot goudbruin, fruit de gesnipperde ui mee en voeg beetje bij beetje de bouillon toe, laat 5 minuten onder deksel sudderen. Roer kerrie, afgespoelde kappertjes en de fijngesneden kruiden door de room, roer het geheel door de kip. Breng op smaak met peper en zout, roer de uitgelekte pasta erdoor met een klontje boter en dien op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tommeke zegt:
tommeke zegt:
Ik zal bij de opmerkingen zetten wat ik zelf heb gebruikt oké ??
Groetjes Jeannine alias Tommeke:p:p:p:p;)
Anna zegt:
Je zet bij de ingrediënten: 1/3 kervel, peterselie en dragon. Bedoel je daar 1/3 eetlepel mee?
Groetjes,
Anna.
KookJij. :D;)
derbyke zegt: