Recept
« Terug naar recepten
Kip-kerrie snacksalade
PT30M
Kip-kerrie snacksalade
Een heerlijk kip-kerrie snacksalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip-kerrie snacksalade te bereiden
In een steelpannetje de kipfilet samen met zoveel water dat de kipfilet ruim onder water staat aan de kook brengen. Een tl. Aromat toevoegen en 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Het vuur uitdoen en de kipfilet laten afkoelen in het kookvocht. Het kipvlees is gaar en kan zo niet uitdrogen.
Druiven in kleine stukjes snijden en samen met de fijngesneden gember, yoghurt, crème fraiche, gembersiroop en kerriepoeder goed door elkaar roeren. Zout naar smaak toevoegen.
De kipfilet kleinsnijden en door de saus roeren. Afmaken met een beetje aromat naar smaak.
Druiven in kleine stukjes snijden en samen met de fijngesneden gember, yoghurt, crème fraiche, gembersiroop en kerriepoeder goed door elkaar roeren. Zout naar smaak toevoegen.
De kipfilet kleinsnijden en door de saus roeren. Afmaken met een beetje aromat naar smaak.