Recept
« Terug naar recepten
Kip met kriekbier
PT90M
Kip met kriekbier
Een heerlijk kip met kriekbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kip met kriekbier te bereiden
Dag vooraf.
De stukken kip door de bloem wentelen. De boter in de kookpan en de kip goudbruin bakken.
Het kriekbier bij gieten en kruiden met rozemarijn, koriander, laurier, peper en zout. Eveneens de blokjes kippenbouillon erbij mengen.
Afdekken en 1 u laten sudderen, daarna laten rusten .
's Anderendaags het vet afscheppen en opwarmen. De krieken laten uitlekken en bij de kip voegen. Eventueel de saus wat indikken.
De stukken kip door de bloem wentelen. De boter in de kookpan en de kip goudbruin bakken.
Het kriekbier bij gieten en kruiden met rozemarijn, koriander, laurier, peper en zout. Eveneens de blokjes kippenbouillon erbij mengen.
Afdekken en 1 u laten sudderen, daarna laten rusten .
's Anderendaags het vet afscheppen en opwarmen. De krieken laten uitlekken en bij de kip voegen. Eventueel de saus wat indikken.
tom pollet zegt: