Recept
« Terug naar recepten
Kip met perziken in Boursinsaus
PT25M
Kip met perziken in Boursinsaus
Een heerlijk kip met perziken in boursinsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met perziken in Boursinsaus te bereiden
Kip in blokjes snijden, naar smaak kruiden met peper en zout en in een beetje boter of olie rondom aanbraden in een koekenpan en bakken tot het vlees bijna gaar is. Op een matig vuur de kruidenkaas bij de kip laten smelten en tot de gewenste dikte beetje bij beetje verdunnen met melk. De in schijfjes gesneden perziken even meewarmen en de gehakte tuinkruiden erdoor. Serveren met (zilvervlies)rijst of pasta.
franeke zegt:
gisteren klaar gemaakt!
om je vingers af te likken !
dank u wel ;)