Recept
« Terug naar recepten
Kipburger met maïs
PT30M
Kipburger met maïs
Een heerlijk kipburger met maïs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kipburger met maïs te bereiden
1. Maal de kip fijn in een keukenrobot. Snipper de sjalot en meng hem met de kip, de sojasaus, de rijstwijn en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
2. Kneed de bloem door het gehakt en vervolgens de maïs. Vorm er vier hamburgers van.
3. Schaaf de komkommer in flinterdunne, lange slierten.
4. Bak de kipburgers in wat olie goudbruin. Rooster de broodjes goudbruin en beleg ze me sla, komkommer en kipburgers. Serveer met ketchup naar smaak.
2. Kneed de bloem door het gehakt en vervolgens de maïs. Vorm er vier hamburgers van.
3. Schaaf de komkommer in flinterdunne, lange slierten.
4. Bak de kipburgers in wat olie goudbruin. Rooster de broodjes goudbruin en beleg ze me sla, komkommer en kipburgers. Serveer met ketchup naar smaak.