Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet in een gorgonzolaroomsaus met geroosterd
PT30M
Kipfilet in een gorgonzolaroomsaus met geroosterd
Een heerlijk kipfilet in een gorgonzolaroomsaus met geroosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet in een gorgonzolaroomsaus met geroosterd te bereiden
In een pannetje de slagroom zachtjes warm maken samen met de gorgonzola. Saus 8 minuten heel zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rooster de amandelen. Doe de boter samen met de olie in de pan en bak het vlees en voeg de basilicumblaadjes toe. Voeg later de doperwten toe en doe de saus erdoor. Voeg eventueel nog kruiden toe.