Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met tomaat
PT30M
Kipfilet met tomaat
Een heerlijk kipfilet met tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kipfilet met tomaat te bereiden
1. Schil de aardappelen en snij ze in stukjes. Hak de uien en knoflook fijn. Dep de kipfilet droog en snij 'm in stukjes. Druk de tomaten plat met een een lepel en roer er de mosterd door.
2. Bak de kip goudbruin in olie. Kruid met peper en zout en doe er de uien, knoflook en aardappelen bij. Voeg de tomaten en een glas water toe en laat 15 minuten sudderen. Hak de dragon fijn en doe hem erbij. Serveer met volkorenbrood.
2. Bak de kip goudbruin in olie. Kruid met peper en zout en doe er de uien, knoflook en aardappelen bij. Voeg de tomaten en een glas water toe en laat 15 minuten sudderen. Hak de dragon fijn en doe hem erbij. Serveer met volkorenbrood.
Peter zegt: