Recept
« Terug naar recepten
Kipkroketjes met kerrie
PT15M
Kipkroketjes met kerrie
Een heerlijk kipkroketjes met kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipkroketjes met kerrie te bereiden
Snij de kipfilets in hapklare blokjes. Bestrooi ze met kerriepoeder. Kruid ze met peper en zout.
Klop de eieren los in en diep bord. Doe de bloem in een tweede en de paneermeel in een derde bord.
Wentel de blokjes eerst door de bloem dan door het ei en ten slotte door het paneermeel.
Bak ze in porties van 4 of 5 goudbruin in frituurolie van 180°C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze als hapje.
Klop de eieren los in en diep bord. Doe de bloem in een tweede en de paneermeel in een derde bord.
Wentel de blokjes eerst door de bloem dan door het ei en ten slotte door het paneermeel.
Bak ze in porties van 4 of 5 goudbruin in frituurolie van 180°C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze als hapje.