Recept
« Terug naar recepten
Kiproulade met rode pesto
PT45M
Kiproulade met rode pesto
Een heerlijk kiproulade met rode pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kip gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kiproulade met rode pesto te bereiden
1.) Maak een lange horizontale inkeping in het dikste deel van de kipfilets zonder er helemaal doorheen te snijden.
2 ) Meng boeter en pesto in een kom en verdeel over de kipfilets. Strijk in de inkepingen en sluit goed af.
3 ) Draai twee reepjes spek rond elk stuk kip. Laat het overlappen zodat de kip volledig in het spek verpakt zit.
Steek vast met
2 ) Meng boeter en pesto in een kom en verdeel over de kipfilets. Strijk in de inkepingen en sluit goed af.
3 ) Draai twee reepjes spek rond elk stuk kip. Laat het overlappen zodat de kip volledig in het spek verpakt zit.
Steek vast met
franeke zegt: