Recept
« Terug naar recepten
Kipsatemarinade
PT80M
Kipsatemarinade
Een heerlijk kipsatemarinade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kipsatemarinade te bereiden
Rasp de schil van de limoen fijn en doe samen met de kokosmelk, djinten, koenjit, suiker en zout in een kom.
Snij de kipfilet in blokjes en schep erdoor en laat een uurtje marineren.
Leg intussen satéstokjes in water (tegen het verbranden).
Prik de gemarineerde kipblokjes aan de satéprikkers.
Verhit de grillpan of de barbecue.
Bak de kipsaté al omdraaiend tot ze gaar zijn.
Serveer met pindasaus.
Snij de kipfilet in blokjes en schep erdoor en laat een uurtje marineren.
Leg intussen satéstokjes in water (tegen het verbranden).
Prik de gemarineerde kipblokjes aan de satéprikkers.
Verhit de grillpan of de barbecue.
Bak de kipsaté al omdraaiend tot ze gaar zijn.
Serveer met pindasaus.