Recept
« Terug naar recepten
Kletskopjes (Koekjes)
PT35M
Kletskopjes (Koekjes)
Een heerlijk kletskopjes (koekjes) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
20 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kletskopjes (Koekjes) te bereiden
1).Bekleed bakblik met het bakpapier.
2).Roer alle ingredienten voor de kletskoppen goed door elkaar tot een homogene massa.
3).Verdeel het beslag met het lepeltje over het bakpapier en hou 7 cm afstand tussen de hoopjes beslag.
4).Bak de koekjes 10 minuten in de oven en haal ze er uit.
5).Laat 5 minuten staan en haal de koekjes los met de spatel en keer ze om op een laagje keukenpapier om ze te laten uitharden.
2).Roer alle ingredienten voor de kletskoppen goed door elkaar tot een homogene massa.
3).Verdeel het beslag met het lepeltje over het bakpapier en hou 7 cm afstand tussen de hoopjes beslag.
4).Bak de koekjes 10 minuten in de oven en haal ze er uit.
5).Laat 5 minuten staan en haal de koekjes los met de spatel en keer ze om op een laagje keukenpapier om ze te laten uitharden.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Wanneer ze goed zijn uitgehard in een goed afsluitbare container doen om ze te bewaren.