Recept
« Terug naar recepten
Knieperties
PT60M
Knieperties
Een heerlijk knieperties recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Albert Van der linde
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knieperties te bereiden
boter met de suiker smelten pas op niet bruin laten worden ,bloem eieren en vanille suiker toevoegen.
En met een lepel bakken in een zogenaamd oublie ijzer (knieperties ijzer) 1lepel beslag per kniepertie .
als het beslag te dik wordt doordat het afkoelt iets water toevoegen.
En met een lepel bakken in een zogenaamd oublie ijzer (knieperties ijzer) 1lepel beslag per kniepertie .
als het beslag te dik wordt doordat het afkoelt iets water toevoegen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Niki Laffra zegt:
Pieter zegt: