Recept
« Terug naar recepten
Knoflook brood met verse kruiden
PT40M
Knoflook brood met verse kruiden
Een heerlijk knoflook brood met verse kruiden recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Jamie Olivier
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflook brood met verse kruiden te bereiden
Het brood in de lengte doorsnijden. Niet helemaal, onder kant heel laten dan overdwars reepjes snijden, ook niet helemaal doorsnijden.
De verse kruiden hakken, knoflook en olie goed mengen, beetje zout en peper.
Het brood een beetje openen en de kruiden mix er in proppen. Hoeft niet netjes, dan nog wat olie erover sprenkelen
het keuken papier om het brood wikkelen en de oven voorverwarmen op 190 graden dan het brood ongeveer 20 min bakken.
De verse kruiden hakken, knoflook en olie goed mengen, beetje zout en peper.
Het brood een beetje openen en de kruiden mix er in proppen. Hoeft niet netjes, dan nog wat olie erover sprenkelen
het keuken papier om het brood wikkelen en de oven voorverwarmen op 190 graden dan het brood ongeveer 20 min bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
carmen zegt:
Groetjes Carmen.
lekkerbekske zegt:
carmen zegt:
Groetjes Carmen.