Recept
« Terug naar recepten
Knoflook toastjes
PT60M
Knoflook toastjes
Een heerlijk knoflook toastjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kookstudio De Kookschuur
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflook toastjes te bereiden
Snijd met een scherp mes een kapje van de bollen knoflook.
Zet de bollen knoflook op een vel aluminiumfolie, kwast ze in met olijfolie en leg er wat takjes rozemarijn naast. Maak een pakje van de folie en zet het 25 tot 30 minuten onder der hete grill of in een hete over, waarbij u het af en toe omdraait, tot de knoflook volledig gaar is.
Snijd het brood in plakken en kwast elke snee royaal in met olijfolie. Rooster de plakken brood onder de grill, waarbij u ze een keer omdraait, tot ze goudbruin zijn.
Knijp de knoflook uit hun schilletjes op de toost. Strooi er wat gehakte verse rozemarijn over, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Zet de bollen knoflook op een vel aluminiumfolie, kwast ze in met olijfolie en leg er wat takjes rozemarijn naast. Maak een pakje van de folie en zet het 25 tot 30 minuten onder der hete grill of in een hete over, waarbij u het af en toe omdraait, tot de knoflook volledig gaar is.
Snijd het brood in plakken en kwast elke snee royaal in met olijfolie. Rooster de plakken brood onder de grill, waarbij u ze een keer omdraait, tot ze goudbruin zijn.
Knijp de knoflook uit hun schilletjes op de toost. Strooi er wat gehakte verse rozemarijn over, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.