Een heerlijke tongstreling! Ook heel goed voor te bereiden.
Deze "piepers" werden geserveerd bij het tajine maaltje.
(Tajine gevuld met poussin omgeven door zoet en pit)
Recept
« Terug naar recepten
Knoflookaardappelpartjes uit de oven
PT30M
Knoflookaardappelpartjes uit de oven
Een heerlijk knoflookaardappelpartjes uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anna Koudys
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Anna
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookaardappelpartjes uit de oven te bereiden
Kook de aardappels in schil voor 10 minuten, laat ze iets afkoelen.
Maak een dressing van de olijfolie, kruiden en knoflook.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de aardappels in partjes, leg ze in een braadslee en overgiet met de dressing. Hussel het geheel een paar keer en maal er wat zeezout over.
Schuif het in de oven voor een minuut of 20. Eventueel tussentijds omschudden.
Maak een dressing van de olijfolie, kruiden en knoflook.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de aardappels in partjes, leg ze in een braadslee en overgiet met de dressing. Hussel het geheel een paar keer en maal er wat zeezout over.
Schuif het in de oven voor een minuut of 20. Eventueel tussentijds omschudden.
Mijn kookverhaal (Anna Koudys)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
sylvia zegt: