KookJij

Knoflookbeef

Een heerlijk knoflookbeef recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookbeef te bereiden

Hak de peper, pers de knoflook uit en meng de twee met de fijngehakte tijm en olijfolie. Marineer de biefstuk in dit mengsel. (minimaal 4 uur)
Kook de aardappelen in de schil en snijd ze in blokjes.
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de haricot verts ong 15 min
Snipper de ui en fruit deze in een beetje olie. Bak de aardappel blokjes mee met de ui. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door.
Verwarm de oven op 150 graden.
Verhit een pan op hoog vuur en bak de biefstuk kort aan beide zijden.
Haal het vlees uit de pan en leg het op een ovenplaat.
Schenk de rest van de olie in de pan, warm het kort op en schenk het over het vlees. Plaats het geheel 5 minuten in de oven.
Haal het vlees uit de oven en pak het in aluminiumfolie in. Laat rusten tot het moment van serveren.
Voeg de kappertjes en het kappertjes vocht toe aan het bak vocht en pureer het geheel met de staafmixer glad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst