Neem emmenthaler of gruyère kaas naar smaak.
Vervang verse tomaten door en blik tomatenblokjes natuur. (400 gr)
Recept
« Terug naar recepten
Knolselder met ham en kaas
PT30M
Knolselder met ham en kaas
Een heerlijk knolselder met ham en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolselder met ham en kaas te bereiden
Stoom de blokjes knolselder gedurende 15 minuten.
Verhit boter, roer bloem erdoor en voeg al roerende melk en bouillon toe, voeg blokjes ham en tomatenblokjes toe en breng op smaak met nootmuskaat. Roer de geraspte kaas erdoor samen met de knolselder en dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.
Verhit boter, roer bloem erdoor en voeg al roerende melk en bouillon toe, voeg blokjes ham en tomatenblokjes toe en breng op smaak met nootmuskaat. Roer de geraspte kaas erdoor samen met de knolselder en dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.