KookJij

Knolselder met ham en kaas

Een heerlijk knolselder met ham en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knolselder met ham en kaas te bereiden

Stoom de blokjes knolselder gedurende 15 minuten.
Verhit boter, roer bloem erdoor en voeg al roerende melk en bouillon toe, voeg blokjes ham en tomatenblokjes toe en breng op smaak met nootmuskaat. Roer de geraspte kaas erdoor samen met de knolselder en dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Neem emmenthaler of gruyère kaas naar smaak.
Vervang verse tomaten door en blik tomatenblokjes natuur. (400 gr)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst