Recept
« Terug naar recepten
Koolsalade
PT10M
Koolsalade
Een heerlijk koolsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolsalade te bereiden
Doe de kool in een slakom. Schraap de wortel en rasp hem in sliertjes. Doe hetzelfde met de appel. Voeg beide toe aan de salade. Roer er ook de zoetzure uitjes, de fijngehakte pistachenootjes en de in blokjes gesneden ham doorheen. Pers een kwart van de ui met de daarvoor bestemde uienpers en giet het sap over de salade. Maak af met zout en peper en 2 eetlepels olie. Roer alles goed door elkaar en serveer meteen.
ess1 zegt: