KookJij

Koolvis in kerriekorstje met mango

Een heerlijk koolvis in kerriekorstje met mango recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koolvis in kerriekorstje met mango te bereiden

Bak de kerriepasta in de olie tot beide gemengd zijn. Voeg de kokosmelk, 6 limoenblaadjes, de minipepertjes en de kippenbouillon er bij. Laat een 5-tal minuten inkoken. Breng de saus op smaak met peper, zout en eventueel wat extra kerriepasta indien u de saus pikanter wenst.
Meng de bloem, kerriepoeder, peper en zout. Haal de visfilet erdoor en bak ze in de boter gaar (4 tot 5 minuten per kant afhankelijk van de dikte).
Giet een sausspiegel in het midden van het bord, schik de koolvisfilet erop. Versier met schijfjes mango en limoenbladen. Bestrooi met kokospoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst