Recept
« Terug naar recepten
Koolvis met kerstomaatjes
PT20M
Koolvis met kerstomaatjes
Een heerlijk koolvis met kerstomaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vlam
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolvis met kerstomaatjes te bereiden
Verwarm de oven op 220°C.
Bestrijk een ovenschotel met olijfolie.
Leg er de gepeperde en gezouten koolvis in en leg er de kerstomaten rond.
Snijd de ui in ringen en verdeel over de schotel.
Voeg de gepelde teen knoflook toe.
Giet de wijnazijn in de schotel en overgiet alles met een streepje olijfolie.
Zet de vis gedurende 15 minuten in de oven.
Bestrooi met kappertjes en gehakte peterselie en serveer.
Bestrijk een ovenschotel met olijfolie.
Leg er de gepeperde en gezouten koolvis in en leg er de kerstomaten rond.
Snijd de ui in ringen en verdeel over de schotel.
Voeg de gepelde teen knoflook toe.
Giet de wijnazijn in de schotel en overgiet alles met een streepje olijfolie.
Zet de vis gedurende 15 minuten in de oven.
Bestrooi met kappertjes en gehakte peterselie en serveer.
Karin zegt: