Je kan de koolvis vervangen door kabeljauw.
De ham kan je vervangen door een andere droge ham.
Recept
« Terug naar recepten
Koolvisfilets met ham
PT30M
Koolvisfilets met ham
Een heerlijk koolvisfilets met ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolvisfilets met ham te bereiden
Stoom de gekuiste aardappelen en broccoliroosjes gedurende 30 minuten. Kruid de visfilets met provencaalse kruiden, peper en zout. Verpak ze in parmaham en leg de pakketjes in een ingevette ovenschotel. Zet het geheel 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Dien op met de aardappelen en groenten, garneer met peterselie.