Recept
« Terug naar recepten
Koriander-citroen krieltjes
PT43M
Koriander-citroen krieltjes
Een heerlijk koriander-citroen krieltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
43 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
230 kCal energie
3 Gram eiwit
10 Gram vet
32 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
10 Gram vet
32 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koriander-citroen krieltjes te bereiden
Kook de krieltjes met schil 10 minuten in ruim water met zout.
Giet af en laat een beetje afkoelen.
Halveer de krieltjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en krieltjes 4 minuten.
Bestrooi met de gemalen koriander en peper en zout naar smaak.
Snijd de citroen in dunne parten en voeg toe.
Bak circa 4 minuten mee.
Neem van het vuur en bestrooi met de verse koriander.
Giet af en laat een beetje afkoelen.
Halveer de krieltjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en krieltjes 4 minuten.
Bestrooi met de gemalen koriander en peper en zout naar smaak.
Snijd de citroen in dunne parten en voeg toe.
Bak circa 4 minuten mee.
Neem van het vuur en bestrooi met de verse koriander.