Recept
« Terug naar recepten
Koude vlinders
PT25M
Koude vlinders
Een heerlijk koude vlinders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude vlinders te bereiden
Breng de farfalle in ruim zout water aan de kook,giet ze als ze beetgaar zijn onder stromend water af en spreid ze met een beetje olie uit in een ondiepe schaal om ze af te laten koelen.Snijd de uiteinden van de courgettes af,snijd ze in dobbelsteentjes en bak ze in een koekenpan met 3 eetlepels olie en een mespuntje zout.Snijd de paprika's in stukjes en de ricotta in dobbelsteentjes.Meng de farfalle samen met de courgettes,de paprika's,3 eetlepels olie,1 eetlepel fijngehakte gemengde kruiden,de olijven en dien het vervolgens op.