Recept
« Terug naar recepten
Krab Cake III
PT45M
Krab Cake III
Een heerlijk krab cake iii recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse vrienden.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krab Cake III te bereiden
1).Meng in een grote kom de geklutste eieren, de ui, de knoflook,de kruiden,een kwart van het paneermeel en het krabvlees op een zo homogene wijze mogelijk.
2).Verdeel deze massa in 16 delen en maak dus 16 "cakejes".
3).Gebruik de rest van het paneermeel om de "cakejes" zogezegd "aan te kleden" en leg ze even koel weg in de ijskast.
4).In de grote anti-aanbak pan boter en olie verhitten (1 op 2) en daarin de cakes gaar bakken, 3 minuutjes per kant.
2).Verdeel deze massa in 16 delen en maak dus 16 "cakejes".
3).Gebruik de rest van het paneermeel om de "cakejes" zogezegd "aan te kleden" en leg ze even koel weg in de ijskast.
4).In de grote anti-aanbak pan boter en olie verhitten (1 op 2) en daarin de cakes gaar bakken, 3 minuutjes per kant.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Serveer de krabcakejes met de citroen.