KookJij

krokante knolselderijkoekjes

Een heerlijk krokante knolselderijkoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe krokante knolselderijkoekjes te bereiden

De aardappelen en de knolselderij schillen. De aardappelen koken. De selderij in kleine blokjes snijden en blancheren. De aardappelen en de selderij afgieten en pureren. Het spek in reepjes snijde en bakken. De eiwitten, de room en de spekreepjes door de puree mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Van dit belag kleine, dikke pannenkoekjes maken en die bakken in een pan met antikleeflaag op een zacht vuur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst