Recept
« Terug naar recepten
krokante knolselderijkoekjes
PT10M
krokante knolselderijkoekjes
Een heerlijk krokante knolselderijkoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe krokante knolselderijkoekjes te bereiden
De aardappelen en de knolselderij schillen. De aardappelen koken. De selderij in kleine blokjes snijden en blancheren. De aardappelen en de selderij afgieten en pureren. Het spek in reepjes snijde en bakken. De eiwitten, de room en de spekreepjes door de puree mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Van dit belag kleine, dikke pannenkoekjes maken en die bakken in een pan met antikleeflaag op een zacht vuur.