Recept
« Terug naar recepten
Krokante knolselderijkoekjes met spek
PT25M
Krokante knolselderijkoekjes met spek
Een heerlijk krokante knolselderijkoekjes met spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokante knolselderijkoekjes met spek te bereiden
De aardappelen en de knolselderij schillen. De aardappelen koken. De selderij in blokjes verdelen en blancheren.
De aardappelen en de selderij afgieten en pureren.
Het spek in reepjes snijden en bakken.
De eiwitten, de room en de spekreepjes door de puree mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Van dit beslag kleine, dikke pannenkoekjes maken en die bakken in een pan met antikleeflaag op een zacht vuur.
De aardappelen en de selderij afgieten en pureren.
Het spek in reepjes snijden en bakken.
De eiwitten, de room en de spekreepjes door de puree mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Van dit beslag kleine, dikke pannenkoekjes maken en die bakken in een pan met antikleeflaag op een zacht vuur.