KookJij

Krokante knolselderijkoekjes met spek

Een heerlijk krokante knolselderijkoekjes met spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krokante knolselderijkoekjes met spek te bereiden

De aardappelen en de knolselderij schillen. De aardappelen koken. De selderij in blokjes verdelen en blancheren.
De aardappelen en de selderij afgieten en pureren.
Het spek in reepjes snijden en bakken.
De eiwitten, de room en de spekreepjes door de puree mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Van dit beslag kleine, dikke pannenkoekjes maken en die bakken in een pan met antikleeflaag op een zacht vuur.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst