Recept
« Terug naar recepten
Kruidenchips
PT45M
Kruidenchips
Een heerlijk kruidenchips recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidenchips te bereiden
Bekleed een grote bakplaat met bakpapier
Verwarm de oven voor op 220 graden C.
Snijd de aardappel in hele dunne plakjes ( als het even kan op een mandoline ).
Meng de plakjes aardappel in een kom met de olijfolie, knoflook en rozemarijn.
Leg de plakjes aardappel in enkele laag op de bakplaat en zet ze 25 min
in de oven, of tot ze krokant zijn.
Bestrooi voor het serveren met zeezout.
Verwarm de oven voor op 220 graden C.
Snijd de aardappel in hele dunne plakjes ( als het even kan op een mandoline ).
Meng de plakjes aardappel in een kom met de olijfolie, knoflook en rozemarijn.
Leg de plakjes aardappel in enkele laag op de bakplaat en zet ze 25 min
in de oven, of tot ze krokant zijn.
Bestrooi voor het serveren met zeezout.