Recept
« Terug naar recepten
Kruidenmix Italië
PT20M
Kruidenmix Italië
Een heerlijk kruidenmix italië recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
24 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidenmix Italië te bereiden
Alle kruiden zo homogeen mogelijk mengen en goed luchtdicht bewaren in de koeling.
We hebben dan ongeveer 60 gram mengsel.
We hebben dan ongeveer 60 gram mengsel.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Te gebruiken voor vlees (1 à 2 eetlepels per 500 gram), sauzen, vullingen, worstmengsels.