Recept
« Terug naar recepten
Kruidenomelet
PT10M
Kruidenomelet
Een heerlijk kruidenomelet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mezelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidenomelet te bereiden
Klop de eieren met zout en peper, melk en kruiden. Smelt de boter in een grote koekenpan (liefst anti- aanbak) en laat goed heet worden, niet bruin. Giet het eiermengsel erin en doe er een passend deksel op. Als de bovenkant droog is draai je hem om en laat nog even liggen in de pan. Laat hem dan op een bord glijden.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Je kunt hem ook vullen met bijv. champignons of ham en kaas, lekker met een geroosterd sneetje brood!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Shania zegt:
carlos zegt: