KookJij

Kruidenomelet

Een heerlijk kruidenomelet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mezelf
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidenomelet te bereiden

Klop de eieren met zout en peper, melk en kruiden. Smelt de boter in een grote koekenpan (liefst anti- aanbak) en laat goed heet worden, niet bruin. Giet het eiermengsel erin en doe er een passend deksel op. Als de bovenkant droog is draai je hem om en laat nog even liggen in de pan. Laat hem dan op een bord glijden.

Mijn kookverhaal (Liske Stienen)

Je kunt hem ook vullen met bijv. champignons of ham en kaas, lekker met een geroosterd sneetje brood!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

carlos

carlos zegt:
Voortreffelijk gegeten ervan, wel machtig moet ik zeggen maar kan niet wachten om het opnieuw te eten.
Shania

Shania zegt:
Dit heb ik op school gemaakt als lunchgerecht en ik had een 8! Wel nog wat champignons in gedaan en geraspte kaas.
Jonnie

Jonnie zegt:
Ik maakte de omelet met gebakken spekreepjes erin en dan ook nog een beetje sambal. Heerlijk!