Recept
« Terug naar recepten
Kruidensalade met Oost-Indische kers
PT10M
Kruidensalade met Oost-Indische kers
Een heerlijk kruidensalade met oost-indische kers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorms-kookboek.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidensalade met Oost-Indische kers te bereiden
Was de sla en kruiden goed en droog ze in een sladroger. Meng in ene kom de olijfolie met de azijn. Voeg zout en peper naar smaak toe. Meng de veldsla, basilicumblaadjes, kervel en de bladeren van de Oost-Indische kers voorzichtig door de dressing. Verdeel de salade over borden. Strooi er pijnboompitten over en leg er de bloemen op.
Laurens Groen zegt: