KookJij

Kruidensalade met Oost-Indische kers

Een heerlijk kruidensalade met oost-indische kers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidensalade met Oost-Indische kers te bereiden

Was de sla en kruiden goed en droog ze in een sladroger. Meng in ene kom de olijfolie met de azijn. Voeg zout en peper naar smaak toe. Meng de veldsla, basilicumblaadjes, kervel en de bladeren van de Oost-Indische kers voorzichtig door de dressing. Verdeel de salade over borden. Strooi er pijnboompitten over en leg er de bloemen op.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Laurens Groen

Laurens Groen zegt:
De Oost-Indische kers wordt uiteraard de bloem zelf bedoelt en niet een poeder zoals bij de vraagteken aangegeven staat!