Recept
« Terug naar recepten
Kruidensneetje met kipfilet
PT10M
Kruidensneetje met kipfilet
Een heerlijk kruidensneetje met kipfilet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidensneetje met kipfilet te bereiden
Halveer 2 kleine trostomaten (Tasty Tom), verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Snijd 3 plakjes kipfilet (vleeswaar) in dunne reepjes. Meng 1 bakje zuivelspread light (150 g) met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook en 2 eetlepels fijngehakte (platte) peterselie. Breng op smaak met zwarte peper. Halveer 3 sneetjes licht roggebrood diagonaal en bestrijk ze royaal met de kruidenspread. Verdeel de reepjes kipfilet en de blokjes tomaat erover. Leg de sneetjes op een schaal.
myrta zegt: