KookJij

Kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette

Een heerlijk kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette te bereiden

De ui fijnhakken en kruiden met kerrie, peper en zout. Dit mengsel verdelen in de buikholtes van de geepmoten en een half uurtje laten trekken.
De wortelen schoonmaken, raspen en mengen met een vinaigrette van olie en witte wijnazijn.De aardappeltjes koken, in schijven snijden en daarna even aanbakken in boter.
De geepmoten paneren en bakken in boter met wat olie.
Per persoon 2 geepmoten op een voorverwarmd bord leggen. Een toefje wortelen en enkele schijfjes aardappel op het bord schikken en afwerken met citroen en peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst