Recept
« Terug naar recepten
Kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette
PT40M
Kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette
Een heerlijk kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette te bereiden
De ui fijnhakken en kruiden met kerrie, peper en zout. Dit mengsel verdelen in de buikholtes van de geepmoten en een half uurtje laten trekken.
De wortelen schoonmaken, raspen en mengen met een vinaigrette van olie en witte wijnazijn.De aardappeltjes koken, in schijven snijden en daarna even aanbakken in boter.
De geepmoten paneren en bakken in boter met wat olie.
Per persoon 2 geepmoten op een voorverwarmd bord leggen. Een toefje wortelen en enkele schijfjes aardappel op het bord schikken en afwerken met citroen en peterselie.
De wortelen schoonmaken, raspen en mengen met een vinaigrette van olie en witte wijnazijn.De aardappeltjes koken, in schijven snijden en daarna even aanbakken in boter.
De geepmoten paneren en bakken in boter met wat olie.
Per persoon 2 geepmoten op een voorverwarmd bord leggen. Een toefje wortelen en enkele schijfjes aardappel op het bord schikken en afwerken met citroen en peterselie.