Recept
« Terug naar recepten
La ficelle picarde
PT30M
La ficelle picarde
Een heerlijk la ficelle picarde recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
France Guide.com Officiële toeristische website van Frankrijk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe La ficelle picarde te bereiden
Voorbereiding:
Meng de bloem, melk en eigeel.
Klop het eiwit stijf en voeg het aan het mengsel toe.
Bak vier heel dunne flensjes.
Bereidingswijze:
Leg op elk flensje een plak ham.
Fruit de gehakte champignons en het sjalotje in een koekenpan met boter.
Vermeng de champignons en het sjalotje met de melk en de bloem en verdeel het mengsel over de ham.
Rol de flensjes vrij strak op en leg de rolletjes - de ficelles - in een ovenschaal.
Verdeel de crème fraîche over de flensjes en bestrooi ze met de geraspte gruyère.
Verwarm de flensjes 10 min in de oven op een gemiddelde stand.
Meng de bloem, melk en eigeel.
Klop het eiwit stijf en voeg het aan het mengsel toe.
Bak vier heel dunne flensjes.
Bereidingswijze:
Leg op elk flensje een plak ham.
Fruit de gehakte champignons en het sjalotje in een koekenpan met boter.
Vermeng de champignons en het sjalotje met de melk en de bloem en verdeel het mengsel over de ham.
Rol de flensjes vrij strak op en leg de rolletjes - de ficelles - in een ovenschaal.
Verdeel de crème fraîche over de flensjes en bestrooi ze met de geraspte gruyère.
Verwarm de flensjes 10 min in de oven op een gemiddelde stand.
yves zegt:
Lekker moet dat zijn,en is te proberen ook,maar
de foto is minder.
Groeten