KookJij

Lams Kebab voor Tandelozen + Paprika-Uien-Sla

Een heerlijk lams kebab voor tandelozen + paprika-uien-sla recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 780 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lams Kebab voor Tandelozen + Paprika-Uien-Sla te bereiden

*Meng alles door elkaar en maak een homogeen mengsel van alles (behalve het rozenwater) en zet dat 12 uur weg in de koeling
*Vul de saté stokjes met een platgeslagen "klont" vlees-
massa en rooster de saté's gaar op een BBQ of in de grillpan of in de oven
*Voor het roosteren de stokjes inkwasten met een beetje olie
Grillpan : Totaal ± 5-6 minuten
BBQ : totaal ± 5-6 minuten boven het hete gedeelte
Oven : totaal ± 8 minuten op rooster in het midden
Bij het uitserveren rozenwater op de stokjes druppelen

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

PAPRIKA-UIEN SALADE:
""""""""""""""""""""""""""""""""""
Roer de suiker,zout,djahépoeder en ketumbar poeder door het limoensap,net zolang totdat ook de suiker volledig is opgelost.
Dan alles door elkaar roeren (echt goed mengen)
In de koeling wegzetten voor 1 uur en om de 10 minuten om
scheppen.Breng evt.op smaak met meer limoensap.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst