PAPRIKA-UIEN SALADE:
""""""""""""""""""""""""""""""""""
Roer de suiker,zout,djahépoeder en ketumbar poeder door het limoensap,net zolang totdat ook de suiker volledig is opgelost.
Dan alles door elkaar roeren (echt goed mengen)
In de koeling wegzetten voor 1 uur en om de 10 minuten om
scheppen.Breng evt.op smaak met meer limoensap.
Recept
« Terug naar recepten
Lams Kebab voor Tandelozen + Paprika-Uien-Sla
PT780M
Lams Kebab voor Tandelozen + Paprika-Uien-Sla
Een heerlijk lams kebab voor tandelozen + paprika-uien-sla recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
780 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lams Kebab voor Tandelozen + Paprika-Uien-Sla te bereiden
*Meng alles door elkaar en maak een homogeen mengsel van alles (behalve het rozenwater) en zet dat 12 uur weg in de koeling
*Vul de saté stokjes met een platgeslagen "klont" vlees-
massa en rooster de saté's gaar op een BBQ of in de grillpan of in de oven
*Voor het roosteren de stokjes inkwasten met een beetje olie
Grillpan : Totaal ± 5-6 minuten
BBQ : totaal ± 5-6 minuten boven het hete gedeelte
Oven : totaal ± 8 minuten op rooster in het midden
Bij het uitserveren rozenwater op de stokjes druppelen
*Vul de saté stokjes met een platgeslagen "klont" vlees-
massa en rooster de saté's gaar op een BBQ of in de grillpan of in de oven
*Voor het roosteren de stokjes inkwasten met een beetje olie
Grillpan : Totaal ± 5-6 minuten
BBQ : totaal ± 5-6 minuten boven het hete gedeelte
Oven : totaal ± 8 minuten op rooster in het midden
Bij het uitserveren rozenwater op de stokjes druppelen