KookJij

Lamsschenkel Confit met Vijg en Noot

Een heerlijk lamsschenkel confit met vijg en noot recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: MiddenOosten
Bron: Vriendin uit Belgie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamsschenkel Confit met Vijg en Noot te bereiden

*Braad het vlees in de boter rondom bruin en voeg dan toe de klein gemaakte uien,knoflook,de kruiden,water / bouillon en honing.Breng tot koken,zet vuur lager en deksel op de pan en laat 1-1/2 uur stoven
*Dan de geroosterde amandelen toevoegen en weer 45 minuten stoven
*Doe nu de vijgen er in en laat weer 1/2 uur stoven
*Saus inkoken tot dat die dikker wordt en dan de staafmixer er in

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Dien op ,bestrooid met koriander blad
*Kan bij Tabouleh geserveerd worden (Zie Mul met Tabouleh)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst