*Dien op ,bestrooid met koriander blad
*Kan bij Tabouleh geserveerd worden (Zie Mul met Tabouleh)
Recept
« Terug naar recepten
Lamsschenkel Confit met Vijg en Noot
PT180M
Lamsschenkel Confit met Vijg en Noot
Een heerlijk lamsschenkel confit met vijg en noot recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
MiddenOosten
Bron:
Vriendin uit Belgie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsschenkel Confit met Vijg en Noot te bereiden
*Braad het vlees in de boter rondom bruin en voeg dan toe de klein gemaakte uien,knoflook,de kruiden,water / bouillon en honing.Breng tot koken,zet vuur lager en deksel op de pan en laat 1-1/2 uur stoven
*Dan de geroosterde amandelen toevoegen en weer 45 minuten stoven
*Doe nu de vijgen er in en laat weer 1/2 uur stoven
*Saus inkoken tot dat die dikker wordt en dan de staafmixer er in
*Dan de geroosterde amandelen toevoegen en weer 45 minuten stoven
*Doe nu de vijgen er in en laat weer 1/2 uur stoven
*Saus inkoken tot dat die dikker wordt en dan de staafmixer er in