Recept
« Terug naar recepten
Lamsschenkel uit de Slow Cooker
PT450M
Lamsschenkel uit de Slow Cooker
Een heerlijk lamsschenkel uit de slow cooker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
450 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsschenkel uit de Slow Cooker te bereiden
1).Bruineer de bestoven schenkels in de verhitte rijstolie in de anti aanbakpan. Haal de schenkels uit de pan en leg ze even apart.
2).Bak de uien en knoflook glazig in het achtergebleven oliesel.
3).Giet de inhoud van de anti aanbakpan in de slowcooker.
4).Doe de schenkels in de slowcooker met alle andere ingrediënten, doe het deksel goed dicht en zet de slow cooker op laag en laat 6 - 7 uur garen.
5).Haal de schenkels er uit en houd ze warm in een oven.
6).Giet de vloeistof uit de slow cooker in een pannetje met dikke bodem en kook de saus in en maak hem nog dikker met behulp van maïzena.
2).Bak de uien en knoflook glazig in het achtergebleven oliesel.
3).Giet de inhoud van de anti aanbakpan in de slowcooker.
4).Doe de schenkels in de slowcooker met alle andere ingrediënten, doe het deksel goed dicht en zet de slow cooker op laag en laat 6 - 7 uur garen.
5).Haal de schenkels er uit en houd ze warm in een oven.
6).Giet de vloeistof uit de slow cooker in een pannetje met dikke bodem en kook de saus in en maak hem nog dikker met behulp van maïzena.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Dien het vlees op met de saus bij bv rijst of aardappelpurée.