KookJij

Lapis Soerabaja

Een heerlijk lapis soerabaja recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: indische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lapis Soerabaja te bereiden

Klop het vlees met een vleeshamer en wrijf alle kruiden er goed in.
Breng het met veel water aan de kook en smoor het met gesloten deksel totdat het water bijna verdampt is.
Haal nu het vlees uit de saus en bak het bruin n wat boter. Doe er de saus weer bij en sudder totdat de saus is ingedikt.
Serveer bij witte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst