Recept
« Terug naar recepten
Lapis Soerabaja
PT60M
Lapis Soerabaja
Een heerlijk lapis soerabaja recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
indische kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lapis Soerabaja te bereiden
Klop het vlees met een vleeshamer en wrijf alle kruiden er goed in.
Breng het met veel water aan de kook en smoor het met gesloten deksel totdat het water bijna verdampt is.
Haal nu het vlees uit de saus en bak het bruin n wat boter. Doe er de saus weer bij en sudder totdat de saus is ingedikt.
Serveer bij witte rijst.
Breng het met veel water aan de kook en smoor het met gesloten deksel totdat het water bijna verdampt is.
Haal nu het vlees uit de saus en bak het bruin n wat boter. Doe er de saus weer bij en sudder totdat de saus is ingedikt.
Serveer bij witte rijst.