Recept
« Terug naar recepten
Lasagne-pakketjes met raapstelen
PT25M
Lasagne-pakketjes met raapstelen
Een heerlijk lasagne-pakketjes met raapstelen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Lasagne-pakketjes met raapstelen te bereiden
Worteltjes van de raapstelen snijden. Raapstelen wassen en grof snijden. Prei wassen en in dunne ringen snijden.
In een wijde pan ruim water aan de kook brengen en de lasagnevellen in acht à tien minuten beetgaar koken. Met een spatel kun je voorkomen dat ze aan elkaar plakken.
Intussen in een pan de boter verhitten. De prei-ringen zachtjes voor 5 minuten laten bakken.
De raapstelen met weinig water ca. 3 minuten koken. De vissaus verwarmen volgens gebruiks-aanwijzing. Vier borden voorverwarmen.
De raapstelen in een vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit duwen. Raapstelen in gedeelten door de prei scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
De lasagnevellen in een vergiet laten uitlekken en op de warme borden leggen. Raapstelenmengsel aan één kant van de vellen scheppen en de andere helft van het lasagnevel erover heen vouwen.
Garnalen door de saus roeren en over de lasagnevellen verdelen. Garneren met een blaadje basilicum.
In een wijde pan ruim water aan de kook brengen en de lasagnevellen in acht à tien minuten beetgaar koken. Met een spatel kun je voorkomen dat ze aan elkaar plakken.
Intussen in een pan de boter verhitten. De prei-ringen zachtjes voor 5 minuten laten bakken.
De raapstelen met weinig water ca. 3 minuten koken. De vissaus verwarmen volgens gebruiks-aanwijzing. Vier borden voorverwarmen.
De raapstelen in een vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit duwen. Raapstelen in gedeelten door de prei scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
De lasagnevellen in een vergiet laten uitlekken en op de warme borden leggen. Raapstelenmengsel aan één kant van de vellen scheppen en de andere helft van het lasagnevel erover heen vouwen.
Garnalen door de saus roeren en over de lasagnevellen verdelen. Garneren met een blaadje basilicum.