Recept
« Terug naar recepten
Lasagne
PT40M
Lasagne
Een heerlijk lasagne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique bhola
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne te bereiden
Rul het gehakt met de ui en knoflook, daarna de groente erbij en alle kruiden. Water en melk tot je een lekkere dikke brij hebt. 5 min. door laten sudderen. Als je ziet dat de saus te dik is, melk toevoegen.
Begin met n laag saus, bladen, saus, bladen en dan een dikke laag saus. Over de saus de plakken kaas.
Maak de bechamel: boter laten smelten, met 'n garde, de bloem erbij doen, dan steeds een scheutje melk en blijven roeren tot een gladde dikke saus. Snufje zout. Als laatste de kookroom toevoegen. De bechamel over de lasagne, dan een beetje geraspte kaas erover strooien, 30 min. in de oven op 200°C.
Begin met n laag saus, bladen, saus, bladen en dan een dikke laag saus. Over de saus de plakken kaas.
Maak de bechamel: boter laten smelten, met 'n garde, de bloem erbij doen, dan steeds een scheutje melk en blijven roeren tot een gladde dikke saus. Snufje zout. Als laatste de kookroom toevoegen. De bechamel over de lasagne, dan een beetje geraspte kaas erover strooien, 30 min. in de oven op 200°C.
Mijn kookverhaal (monique bhola)
Ik heb kleine beetjes van overal geplukt en uiteindelijk is dit het geworden. Ik zal er nu een foto van maken!