KookJij

Lasagne

Een heerlijk lasagne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagne te bereiden

Rul het gehakt met de ui en knoflook, daarna de groente erbij en alle kruiden. Water en melk tot je een lekkere dikke brij hebt. 5 min. door laten sudderen. Als je ziet dat de saus te dik is, melk toevoegen.
Begin met n laag saus, bladen, saus, bladen en dan een dikke laag saus. Over de saus de plakken kaas.
Maak de bechamel: boter laten smelten, met 'n garde, de bloem erbij doen, dan steeds een scheutje melk en blijven roeren tot een gladde dikke saus. Snufje zout. Als laatste de kookroom toevoegen. De bechamel over de lasagne, dan een beetje geraspte kaas erover strooien, 30 min. in de oven op 200°C.

Mijn kookverhaal (monique bhola)

Ik heb kleine beetjes van overal geplukt en uiteindelijk is dit het geworden. Ik zal er nu een foto van maken!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst