KookJij

Lavassoep (maggiesoep)

Een heerlijk lavassoep (maggiesoep) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie: ? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lavassoep (maggiesoep) te bereiden

Pluk de blaadjes van de lavas van de steeltjes en halk ze fijn. Snipper nu ook de knoflooktenen al.
Ondertussen is de een boter al gebruind in een soeppan en de bouillion heet gemaakt.
Bak de lavas aan en bestrooi deze dan met een eetlepel fijne bloem of meel. Bak door tot alles bruin wordt en giet direct erna (voorzichtig ) beeetje bij beetje de bouillion er bij.
even doorroeren en dan de tenen knoflook toevoegen en op smaak brengen met nootmuskaat, peper en zout, even laten doorkoken en dan trekken laten. KLAAR

Mijn kookverhaal (Smokey Bear)

dit is een bloed en urine zuiverende soep die ook nog erg smakelijk is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst