KookJij

Lekker borrelhapje

Een heerlijk lekker borrelhapje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lekker borrelhapje te bereiden

-De aardappelen schillen en raspen.
-De rasp in een theedoek of kaasdoek doen en goed uitwringen.
-De ui raspen en bij de aardappelen doen.
-De eieren, kaas en peper en zout goed erdoor mengen.
-Verhit olie in een ruime koekenpan en maak met 1 eetlepel van het mengsel kleine hoopjes en duw deze plat tot de grote van chips, ongeveer 2 a 3 mm dik.
-Als de randjes bruin zijn, omdraaien en bruin bakken en laten uitlekken op keukenpapier.
-De suçuk in plakjes snijden en even bakken ofwel even in de magnetron (2 minuutjes) en laten uitlekken op keukenpapier.
-Op ieder "aardappelchipje" een plakje suçuk leggen en een stukje tomaat.
-Bestrooien met fijngehakte bieslook.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Je kan hier ook nog kleine blokjes fetakaas op leggen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst