Recept
« Terug naar recepten
Lente salade in putje winter
PT10M
Lente salade in putje winter
Een heerlijk lente salade in putje winter recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lente salade in putje winter te bereiden
Snij de tomaat in de helft en snij in schijven.
Witloof fijn snijden, hou enkele blaadjes aan de kant voor afgarnering.
Meng het witloof met de tomaat en kruid naar smaak, voeg de olijfolie en appelazijn toe, meng dit alles zeer voorzichtig en laat even marineren voor het opdienen.
Werk af met plukjes peterselie.
Witloof fijn snijden, hou enkele blaadjes aan de kant voor afgarnering.
Meng het witloof met de tomaat en kruid naar smaak, voeg de olijfolie en appelazijn toe, meng dit alles zeer voorzichtig en laat even marineren voor het opdienen.
Werk af met plukjes peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.