Recept
« Terug naar recepten
Lepelhapje met tomaat, feta, ui en avocado
PT10M
Lepelhapje met tomaat, feta, ui en avocado
Een heerlijk lepelhapje met tomaat, feta, ui en avocado recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lepelhapje met tomaat, feta, ui en avocado te bereiden
1. Snij de gepelde tomaten, de geschilde avocado en de feta in kleine blokjes.
2. Snipper de ui fijn.
3. Meng alles met de verse gehakte kruiden, het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer als lepelhapjes.
2. Snipper de ui fijn.
3. Meng alles met de verse gehakte kruiden, het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer als lepelhapjes.
anne zegt: